Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

▣  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


 

1. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλλούν στο χώρο σας με μεταφορική εταιρεία, με χρέωση παραλήπτη ανάλογα τον όγκο και το βάρος. 
Το κόστος μεταφορικών μέχρι την έδρα της μεταφορικής στην Αθήνα είναι ΔΩΡΕΑΝ. 
Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη. 
Η μεταφορική εταιρεία έχει την υποχρέωση να παραδόσει τα προϊόντα επί πεζοδρομίου. 
Σε διαφορετική περίπτωση συννενοείστε με την μεταφορική ( π.χ. ανέβασμα σε όροφο, ώρες παράδοσης, παραλαβή απο εσάς απο πρακτορείο μεταφορικής κ.α.) πάντα με χρέωση παραλήπτη.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μας υποδείξετε τη μεταφορική που επιθυμείτε, γράφοντας στα σχόλια της παραγγελίας σας τα πλήρη στοιχεία της μεταφορικής όπως Επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνα)


2. Ελτα COURIER

Τα μικρά αντικείμενα που το βάρους τους είναι μέχρι 2kg. (ή Ο.Β. 2kg). μπορούν να σταλούν με ΕΛΤΑ courier. Το κόστος αποστολής ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι 5€.

Για κάθε επιπλέον κιλό και μέχρι 5kg. το επιπλέον κόστος είναι : +1,25€
*Εξαιρούνται κάποια προϊόντα που φέρουν την ένδειξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. 

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση στην αξία του κόστους αποστολής +2,50€

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους η αποστολή με courier δεν υποστηρίζεται, παρα μόνο με μεταφορική εταιρεία.


3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΟΣΤΟΣ από το κατάστημά μας στον Πειραιά στην οδό Αγ. Δημητρίου 100, αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και σας βεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 

4. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


Υπάρχει η δυνατότητα να παραδόσουμε την παραγγελία σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε, με δικό μας όχημα. Η χρέωση εξαρτάται την τοποθεσία και την ποσότητα της παραγγελίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες.

  

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


 

1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα παραλάβετε από εμάς με SMS ή με e-mail τον αριθμό του τραπεζικού μας λογαριασμού.

Αν κάνετε την παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην επιλογή "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" θα εμφανιστούν όλοι οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί.


2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δεχόμαστε την εξόφληση του ποσού της παραγγελίας σας, μέσω POS με κάρτες όλων των τραπεζών για αγορές από το ηλεκτρονικό ή φυσικό μας κατάστημα με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής σας κάρτας.

Η αγορά με δόσεις δεν υποστηρίζεται.

 

3. ΜΕΤΡΗΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας ή κατά την παράδοση των προϊόντων απο εμάς με δικό μας όχημα και εφόσον το ποσό της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 490€ με ΦΠΑ. Σε διαφορετική περίπτωση η πληρωμή πραγματοποιείται με κατάθεση σε λογαριασμό ή μέσω συστήματος καρτών POS.

 

4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με την Ελτα Courier, εφόσον η αξία δεν ξεπερνάει τα 50€.
Στις αποστολές με μεταφορική εταιρεία η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται ως τρόπος πληρωμής.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στη διάθεσή σας.
Καλέστε στο 210-4613750