Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

▣  ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


 

1. ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Όλα τα προϊόντα μπορούν να αποσταλλούν στο χώρο σας με μεταφορική εταιρεία, με χρέωση παραλήπτη ανάλογα τον όγκο και το βάρος. 
Τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη. 
Η μεταφορική εταιρεία έχει την υποχρέωση να παραδόσει τα προϊόντα επί πεζοδρομίου. 
Σε διαφορετική περίπτωση συννενοείστε με την μεταφορική ( π.χ. ανέβασμα σε όροφο, ώρες παράδοσης, παραλαβή απο εσάς απο πρακτορείο μεταφορικής κ.α.) πάντα με χρέωση παραλήπτη.


2. Ελτα COURIER

Για αντικείμενα που το βάρους τους είναι μέχρι 2kg. το κόστος αποστολής ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ είναι μόνο 4€, για κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεστε με +1,30€.
*Εξαιρούνται κάποια προϊόντα που φέρουν την ένδειξη ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. 

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση στην αξία του κόστους αποστολής +2,50€

Για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους η αποστολή με courier δεν υποστηρίζεται, παρα μόνο με μεταφορική εταιρεία.


3. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ


Έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας στον Πειραιά στην οδό Αγ. Δημητρίου 100, αφού πρώτα έχετε επικοινωνήσει μαζί μας και σας βεβαιώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

 

4. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ


Υπάρχει η δυνατότητα να παραδόσουμε την παραγγελία σας στο χώρο που θα μας υποδείξετε, με δικό μας όχημα. Συνήθως δεν υπάρχει χρέωση, εκτός ειδικών περιπτώσεων.
Θα προηγηθεί επικοινωνία και συνεννόηση.


  

  ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ


 

1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Για την εκτέλεση της παραγγελίας σας, θα παραλάβετε από εμάς με SMS ή με e-mail τον αριθμό του τραπεζικού μας λογαριασμού.

Αν κάνετε την παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, στην επιλογή "κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό" θα εμφανιστούν όλοι οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί.


2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Δεχόμαστε την εξόφληση του ποσού της παραγγελίας σας, μέσω POS με κάρτες όλων των τραπεζών για αγορές από το ηλεκτρονικό ή φυσικό μας κατάστημα.

 

3. ΜΕΤΡΗΤΑ

Μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας ή κατά την παράδοση των προϊόντων απο εμάς με δικό μας όχημα και εφόσον το ποσό της παραγγελίας δεν ξεπερνά τα 490€ με ΦΠΑ. Σε διαφορετική περίπτωση η πληρωμή πραγματοποιείται με κατάθεση σε λογαριασμό ή μέσω συστήματος καρτών POS.

 

4. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή, κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας με την Ελτα Courier, εφόσον η αξία δεν ξεπερνάει τα 50€.
Στις αποστολές με μεταφορική εταιρεία η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν υποστηρίζεται ως τρόπος πληρωμής.

 

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στη διάθεσή σας.
Καλέστε στο 210-4613750